14 dec. 2011
🇨ðŸ‡
vanuit Zwitserland
Hallow!
Eerst ff mn verontschuldigingen aan mn volgers voor de late update. Door sneeuwval en verschillende weer storingen heb ik niet altijd internet!
Uiteraardd heb ik weer vanalless beleefd
Ik heb op mn vrije zondag weer een fietstochtje gemaakt, dit x was t weer wat te bruut en had ik alles hier wel zoon beetje gefietst duss besloot ik de trein te pakken naar zurich
Ik fietste eerst naar winterthur en vanaf daar pakte ik de trein. Ik had keurig een retourtje gehaald maar was terug vergeten te stempele...tja die ov kaart is miss tog wel ok
Uiteraard werd ik gecheckt maar ik ving ergens op dat een ticketautomaat buitenwerking was, vond ik ook wel een cool excuus. Ik mogt blijven zitten en heb mn ticket terug doorverkocht aan een ander slachtoffer richting zurich
..ok miss een tikkeltje fout..
In zurich was t bijzonder druk ivm allemaal kerstmarkten ed. Kerst is hier megaa groot en wordt gigantisch gevierd. De week daarop heb ik weer braaf gewerkt. Er was enorm veel sneeuw gevallen..t bleef alleen maar een ochtend liggen
De temperaturen zijn derna gigantisch omhoog gegaan en geen sneeuw meer te bekennen!!
Scheelt wel weer paar x onderuit tijdens hardlopen
Maar normaal is het niet...Verder heeft de familie me meegenomen naar...weihnachtssingen!! geen zorgen...voor mij was t weihnachtsplayback
Dat is typisch zwitsers en natuurrrlijk hoort daar raclette bij
Ohjaa! sinterklaas dacht ik hier te missen...ahhh geen kruidnoten voor mij!
Tot ik op 6 december hier opeens een zak vol met chocolade en vanalles ontving
Ze hebben hier een soort van sinterklaas maar dan heeft t alles met kerst te maken. Soort van start van de kerstchaos en stress. Deze werk week vloogg weer voorbij en ben ik veel bezig geweest met hout zagen, paaltjes maken..tja eigenlijk vanalles ter voorbereiding volgend jaar en de horror winter...
als die nog komt...
Tot spoedig!