Milka-die-milchkuh-melker!

Playbackshow in bejaarde tehuis en bevroren remmen! :D

Halloww!!!!

K kon het dak weer op om de schotel te poetsen dus heb weer ff internet

Cool
Maarja met zo veel sneeuwval blijf je bezig..Tog ff een update
Wink
Afgelopen week hadden we een enorme storm. Overal werd gewaarschuwd en je mogt het bos niet meer in!!
Surprised
Uiteraard maakt deze waarschuwing het noggg leuker tog te hardlopen in t bos
Laughing
Voor zover ik vooruit kwam was t prima te doen
Cool
Verder ben ik alles behalve bio bezig geweest. Ik heb de melkkamer gepoetst met 85%
Surprised
zuur!! Soort van chemokamer, gelukkig had ik mega handschoenen en een masker. Die avond viel de stroom uit ivm de storm! Blijkbaar heel normaal hier
Undecided
De volgende dag zijn we de ouders van frau des huises op gaan zoeken in t bejaarde tehuis. Daar was een kerstviering met kerstmaal. Uiteraard maakte ik der weer een playback show van
Wink
wat sommige kunstgebidjes daar miss beter ook hadden kunnen doen...T thempo lag uiteraard niet al te hoog dus de viering en t eten duurde mega lang. Gelukkig begrijpt de familie mn wens te hardlopen dus mogt ik terug naar een station hardlopen
Cool
Uiteindelijk ben ik van het bejaardetehuis naar station wila gerend..door de sneeuw
Cool
dat was ongeveer 20 km. Daar pikte de familie me weer op en was t weer een een briljante dag
Laughing
Toen ergens was t alweer zondag! Tijd om...tja te fietsen
Wink
Er was inmiddels behoorlijk wat sneeuw gevallen...15 cm. Maar de sneeuw plakte goed dus des te leuker. Ennn natuurlijk! Dit x kon ik niet verdwalen! Ik was de enige gek die nu fietste in het bos dus ik kon mn eigen sporen nog volgen ook!
Wink
Na een tijdje klimmen kwam natuurlijk t dalen
Wink
Ik begon mn afdaling niet wetende dat ik mn remmen al een tijdje niet meer gebruikt had en ze dus bevroren waren!
Surprised
Gelukkig, zo atletisch als ik natuurrrlijk ben, kon ik van mn fietsje springen en mn remmen ontdooien
Wink
Die avond ben ik nog naar een kerkje geweest in Sitzberg met de familie voor een kerstdienst. De familie praat gewoon duits voor mij en die dienst was volledig Zwitsers dus een tikkeltje lastig te volgen. Maar de dominee was bijzonder aardig en was erg te spreken over holland..hmmm
Sealed
De dagen daarop kwam er nogg meer sneeuw! Ik heb de skilift in Sitzberg in orde gemaakt..en natuurrrlijk gesnowboard
Cool
Hardlopen is nu een tikkeltje een uitdaging. zeker met ja..mn korte pootjes en 50 cm sneeuw!
Surprised
Morgen tog maar sneeuwschoenen aan doen
Wink
Ten slotte wens ik ieder darow nog ff een goede tijd in de regen!! nog ff en t is kerst!! In de regen...

Mzzllllll

Mirrr