Milka-die-milchkuh-melker!

Afgekeurd :(

Helaas de bijzonder trieste mededeling dat niet alleen koeienvlees maar ook ik afgekeurd kan worden
Frown
Waarom precies weet k nog niet...maar iig is het (nog) niet in orde met mijn ogen waardoor ik nog steeds op afgekeurd sta voor defensie. De alleerrr aardigste herr Jelme
Laughing
zal me spoedig meer laten weten over de wel zeeeeeeeeeeeeeerrr goede reden die defensie nu weer moet hebben om mij af te keuren. Dus spoedig meer!
mzzlll,
Mirrr

Q

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
zoals je merkt ontvang je niks meer :P
dus dan maar zo haha.
ik ben ook zeer benieuwd naar die reden, en khoop ook echt voor je dat 'r dan nog iets aan te doen valt!!
Liefs, Q :D

Martin

Een verpletterende mededeling, mir. Woorden schieten te kort.
Hoe het ook precies zit met de keuring, ik hoop dat je steun vindt in je werk in Zwitserland (waar jij zo enthousiast over bent en dat jij maar ook jou goed doet) en de mensen om je heen daar. Ik hoop nog veel berichten van je te lezen!

Frederike

Heej mir!
wat een rotnieuws zeg.. na al dat gedoe dit nog even erachter aan zeg pff! Maar ik blijf hoop voor je houden hoor! En geniet vooral nu van die mooie tijd in Zwitserland, ziet er echt heel gaaf uit! maak maar snel nieuwe fotootjes hihi. Nog erg naar je zin daar :) ??
liefss Frederike